برق و الکتریکال

تابلوهای توزیع

تابلو برق یک محفظه برای نصب و سیم بندی تجهیزات الکتریکی یا الکترونیکی است که کلیدها و قطعات کنترلی و حفاظتی و لوازم نمایشگر(ولتاژ،جریان،فرکانس،توان،کسینوس فی و …) روی آن نصب می‌شوند. همچنین تابلو های برق جهت جلوگیری از وارد شدن شوک الکتریکی به کاربرانِ تجهیزات و حفاظت تجهیزات در برابر عوامل محیطی استفاده می‌شوند. کنترل خطوط ورودی و خروجی برق و برق اضطراری، همچنین لزوم مانیتور کردن جریان و ولتاژ خطوط استفاده از تابلو برق را الزامی می‌سازد. تابلو برق علاوه بر داشتن ولت متر و آمپرمتر دارای یک سری کلیدهای مینیاتوری بوده که جهت جریان و وضعیت ولتاژ را کنترل می‌نماید همچنین توسط این کلید‌ها قادر خواهیم بود تا برق قسمتی از سازمان را روی برق شهر Set کنیم و یا می‌توانیم آن را به UPS مرتبط سازیم.

تابلو برق اتوماتیک اتاق سرور - ATS

در بحث تجهیزات صنعتی و تاسیسات الکتریکی برخی موارد نیاز است که یک سیستم تغذیه مناسب و بدون قطعی داشته باشد.مثلا در مورد صنعتی نیاز است که اگر شبکه برق اصلی کارگاه به هر دلیل قطع شد بتوانیم تغذیه کارگاه را از یک دیزل ژنراتور تامین کنیم. یا نمونه دیگر بیمارستانها هستند.در بیمارستانها داشتن یک سیستم تغذیه بدون وقفه در صورت بروز مشکلاتی چون قطعی یا افت برق شبکه، امری بسیار ضروری است.به همین منظور سیستمهای و تابلوهای برقی طراحی شده است که خیلی سریع در هنگام خطا در شبکه برق اصلی ، تغذیه واحد صنعتی یا یک ساختمان مثل بیمارستان را از طریق ژنراتور و یا UPS تامین می کنند. سیستم ATS که مخفف کلمات Automatic Transfer Switch است دقیقا برای این منظور طراحی شده است. قابلیتهایی که یک سیستم ATS می تواند داشته باشد عبارتند از:
براساس استاندارد روشنایی مراکز داده میبایست بدون بالاست الکتریکی و دارای 500 لوکس در سطح افقی و 200 در سطح عمودی در ارتفاع 1 متری از سطح کف کاذب اعمال گردد و 30% از کلیه روشنایی ها روی سیستم برق بی وقفه توزیع گردد و الباقی به برق شهر متصل شود .از تابلهای روشنایی توکار با ابعاد 60در60 با نور مهتابی و آفتابی بالانس استفاده گردد و مسیر منتهی به تایلهای روشنایی بوسیله لوله های برق گالوانیزه گرم با زوایای متناسب انتخاب شود . برای لامپهای LED درایور کاملا مهار گردد و استفاده از دو درایور مجاز نمیباشد

3-اتاقهای مانیتورینگ و کنترل (NOC)

اتاق کنترل و مانیتورینگ به عنوان مرکز و قلب عملیاتی هر سازمان یا ارگان به شمار میرود که مهمترین نقش را جهت ارتقائ راندمان کاری کارکنان ایفا می کند ، طراحی و ساخت اتاقهای کنترل ، مانیتورینگ با ظرفیتها و ابعاد متفاوت ، متناسب با اهداف سازمان مربوطه و اصول ارگونومیک مرتبط با سلامت و راحتی انسان ، از دیگر راهکارهای شرکت آدِنا سامان و پاسخی به نیاز امروز میباشد .

4-مدیریت هوشمند مراکز داده (DCIM)

مدیریت زیرساخت مرکز داده ابزاری است برای نظارت، اندازه گیری مدیریت یا کنترل بر بهره برداری از مراکز داده و مصرف انرژی تمامی تجهیزات مرتبط با فناوری اطلاعات از قبیل سرورها، ذخیره سازها و سوئییچ ها و مولفه های زیرساختی تجهیزات از قبیل واحد توزیع نیرو (PDU) و سیستم های تهویه مطبوع اتاق کامپیوتری (CRACs) . این ابزار میتواند تمامی بخش های مراکز داده، از ساختمان مرکز داده تا سرورهای داخل مرکز را بررسی، تجزیه و تحلیل، مدیریت و بهینه سازی کند و در نهایت منجر به بهبود عملکرد در زمینه مصرف انرژی، افزایش بازدهی، صرفه جویی در مخارج و همچنین هزینه های عملیاتی شود.

منبع تغذیه بی وقفه (UPS)

یوپی‌اس یا منبع تغذیهٔ بدون وقفه (به انگلیسی: Uninterruptible power supply یا UPS) وسیله‌ای است که در کنار یک رایانه (یا مصرف کنندهٔ برقی دیگر) نصب می‌شود و هنگام قطع یا تغییرات شدید ولتاژ ورودی، امکان ادامهٔ کار در حالت نرمال را برای مصرف‌کننده فراهم می‌کند.

UPSهای کوچک معمولاً درون خود، یک باتری دارند که هنگام وجود برق در حالت عادی آن را شارژ می‌کنند. هنگام قطع برق یا افت ولتاژ زمانی که ولتاژ از یک مقدار کمتر شود UPS به طور اتوماتیک منبع تغذیه رایانه را از برق شهر به باتری موجود درون خود تغییر می‌دهد این کار در مدت زمانی حدود یک یا ۲ میلی ثانیه انجام می‌پذیرد و در نتیجه رایانه متوجه قطع جریان الکتریکی نشده و به کار خود ادامه می‌دهد.

یو پی اس آماده به کار یا آفلاین

یوپی‌اس‌های آفلاین یا آماده به کار، با زمان حفاظت ۲۰ دقیقه که گسترش ظرفیت آن معمولاً امکان پذیر نیست.

این نوع یوپی‌اس‌ها در حالت عادی از برق شهر استفاده می‌کنند اما به محض قطع برق، یوپی‌اس وارد مدار شده و برق باطری را به برق مورد نیاز مصرف‌کننده‌ها تبدیل می‌کند.

یوپی‌اس‌های آماده به کار، تنها ویژگی‌های پایه‌ای را ارائه می‌دهد؛ مثل حفاظت کردن از مصرف کننده در برابر ولتاژهای بسیار زیاد ناخواستهٔ ورودی و شارژ باتری‌ها. یوپی‌اس‌های آماده به کار با تغییر جهت عبور جریان در خطِ مسیر باتری، جریان دی‌سی را از حالت عادی شارژ به حالت تهیه ولتاژ ای‌سی مورد نیاز تغییر وضعییت می‌دهند. در یوپی‌اس آماده به کار «خارج از خط» سیستم بار به طور مستقیم توسط برق ورودی پشتیبانی می‌شود و مدارات قدرت تنها با استناد به ابزار قدرت تغذیه می‌شوند. بیشترین یوپی‌اس‌های زیر ۱ کیلوولت‌آمپر از انواع خط‌های تعاملی و یا آماده به کار هستند که معمولا ارزان قیمت‌ترند.

این نوع از یوپی‌اس‌ها تنها به هنگام قطع برق و به عنوان منابع جایگزین فعال می‌شوند به همین علت به آن‌ها یوپی‌اس با عملکرد کشیک انفعالی نیز می‌گویند.

یو پی اس در تعامل با خط

یوپی‌اس‌های لاین‌اینتراکتیو در شرایط عادی می‌توانند ولتاژ خروجی را به وسیلهٔ یک ترانسفورماتور تثبیت کنند. در حالت قطع برق شهر یوپی‌اس برق مورد نیاز مصرف‌کننده را از راه باتری‌ها تأمین خواهد کرد.

یو پی اس با تبدیل دوطرفه یا برخط

در شرایط طبیعی، تامین خروجی در این نوع یوپی‌اس‌ها پس از تصحیح ورودی (پاک‌سازی ورودی از انواع نویز و احیاناً تصحیح سطح ولتاژ ورودی) انجام می‌پذیرد. تنها در مواقعی چون بروز نقص فنی، سرریز بار یا افزایش بیش از حد دمای یوپی‌اس به حالت بای‌پس∗ خواهد رفت.

این نوع یوپی‌اس‌ها کیفیت و حساسیت بسیار بالایی دارند و برای دستگاه‌های بسیار حساس آزمایشگاهی، نظامی و… به کار می‌روند.

بازده این یوپی اس‌ها نسبت به سایر انواع یو پی اس بصورت قابل ملاحظه‌ای کمتر و مصرف داخلی انها بسته به انواع ان بین پنج تا ده برابر سایر مدلهاست. این مدل یو پی اس‌ها علاوه بر مصرف برق قابل توجه، بدلیل تولید حرارت داخلی چند برابری که باعث کاهش عمر خازنهای الکترولیت و نیز فن‌های دستگاه بدلیل کارکرد عمدتا مداوم انها می‌شود، معمولا نسبت به مدل‌های دیگر از عمر کوتاه تری برخوردارند.

021-91013500